Quantum Healing Hypnosis Technique / QHHT.
Regressions Hypnose, der kan give adgang til tidligere liv.

Det er en hypnose form, hvor der ingen manipulation er, hypnotisøren er kun et middel til at inducere trance, vedligeholde denne, sørge for at klienten ikke falder i søvn, stille spørgsmål, inklusivt de spørgsmål som klienten selv har udformet.
Har du noget at miste, måske får du svar på noget der har plaget dig.

Metoden er udviklet af Doloras Cannon som selv startede med almindelig hypnose ( trance dybde Alpha ), på et tidspunkt gik en af hendes klienter under hypnose ind i et ”tidligere liv” og dette medførte stor helbredelse for klienten. Dette fik Doloras til at søge efter en sikker og reproducerbar metode til at hjælpe klienter på samme måde. Dette resulterede i QHHT, denne metode bringer klienten til trance niveauet Teta, som er det sted som du befinder dig, hver gang du lægger dig til at sove. Det er overgangen hvor der er billeder, næste niveau er Delta hvor du ”forsvinder” sover. Hvis du ønsker mere information om Doloras Cannon og QHHT kan du læse her https://www.dolorescannon.com/about-qhht/ . Og jeg kan anbefale hendes bog ”Five lives remembered”.

Helt praktisk skal du inden sessionen udforme en liste med spørgsmål, det kan være om: Hvorfor dine relationer med andre er på den måde de er; Hvad er den bedste vej for dig; Hvad skal du gøre for at opnå det du ønsker dig; Hvorfor har du dette eller hint symptom; Kun fantasien sætter grænsen for hvad du kan spørge det underbevidste om.
Selve sessionen tager ca. fire timer, de to første timer ca. er en samtale, det er for at jeg kan forstå din baggrund og dermed guide dig under trancen til at finde de svar du ønsker. De sidste to timer er trancen.
Selve trancen optages; primært for at du kan lytte til de svar du får under trancen, dem glemmer de fleste som regel, ligesom med drømme. Sekundært som dokumentation for at der ikke er sket noget utilstedeligt under sessionen og for at jeg kan studer min teknik.

Bestiller du en session får du en mere udførlig beskrivelse om forberedelse pr. mail.

Tidligere liv-

For nogen vil det lyde meget mystisk. Men du kan tænke på det på denne måde: Vores kroppe er formet af DNA fra vores forældre, som igen har det fra deres forfædre osv. DNA er information og der med historie – så det kan muligvis være denne information vi får adgang til i trancen. Så der er en tråd der går helt tilbage til de to første mennesker, og videre til det, de var før de var mennesker.

Hypnose – NLP – QHHT
Hvad er hypnose ?
Hvad er NLP ?

Kontakt 29 28 34 32