Kinesiologi

Du kan gennem kinesiologi direkte opleve, hvad der er godt for din krop og psyke. Hvad der styrker og svækker dig personligt. Så farvel til generelle råd og velkommen til det der passer til dig.

Via kinesiologi kan der arbejdes med alt fra smerter til indlæringsproblemer.

En session hos mig forløber typisk med at jeg tester og afbalancerer dit energisystem. Det sker ved, at jeg tester om forskellige muskler vil holde ved tryk. Hvis ikke, laver jeg den nødvendige korrektion indtil de kan holde. Derefter ‘spørger jeg ind til kroppen’ – om der er andre ting vi skal arbejde med inden for de fire grupper:

 • Struktur
  – muskler, motorik, rygproblemer, kranielle fejl, bækkenfejl, benforlængelse, reaktive muskler, muskelsmerter, piskesmældsskader etc.
 • Ernæring og miljø
  – fødevarer, vitaminer, mineraler, kosttilskud, homøopati, urter, allergier, intolerance, det daglige miljø, syre/base-balancen
 • Psyke
  – stresshåndtering i fortid, nutid og fremtid, eventuelle gamle traumer,  din nuværende situation eller i relatin til et bestemt mål i fremtiden, lyd- og farveafbalancering, fobier, holdnings-stressfrigørelse, etc.
 • Meridianer
  – centrering, akupressur, blodkemi, øre- og øjntest, meridianmassage, 8-tals energi etc.


Forberedelse:

Hvis du har et bestemt symptom som generer dig, vil det være en god idé, at du er opmærksom på om det er specielt fremtrædende på bestemte tidspunkter af døgnet.
Hvis du har nogle fødevarer, som du mistænker for at være dårlige for dig eller noget du spiser særlig meget af, vil det være en god ide at medbringe en prøve af disse.
Hvis du tager medicin, kosttilskud, vitaminer og/eller mineraler, så medbring disse.

Hvad er kinesiologi ?
Kinesiologi kan hjælpe dig med

Kontakt 29 28 34 32