Kahuna er for massage, hvad Ferrari© er for biler.Massage i skov IMG_0077

Den Kahuna massage som jeg giver, oplader kroppen og sindet med ny energi. Den forløser spændinger, stress, depression og alle andre ubalancer. Så du kan nyde dit liv. Ka huna massage er et transformations værktøj i særklasse.

Kahuna massage er meget energisk, dynamisk og rytmisk. Jeg arbejder med mine hænder, underarme og albuer, mens jeg bevæger mig rytmisk rundt omkring massage bænken. Dette giver en samlende oplevelse af kroppen, og afslapper både den og sindet. Hermed løses op for dybe spændinger.

Kahuna massage er en fuld krops olie massage, og alle kan modtage den uanset alder og helbredstilstand.

Kahuna massagen stammer oprindelig fra Hawaii og udspringer af ”aloha” ånden som kan oversættes med ”kærlighed er at være glad sammen”. En kahuna massør er trænet til at give fuld opmærksomhed ”manawa” til klienten, nærvær i nuet ”makia” samt at anvende det som virker ”pono”.

Kahuna massage er også kendt som ”Tempel style massage”.
Ka huna video

Jeg tilbyder sammen med en kvindelig kollega, ‘to på en kahuna massage’. Dette er en helt fantastisk mulighed for at slippe meget dybe spændinger. Det koster selvfølgelig dobbelt, men oplevlsen og følelsen er det vær.

NB! Kahuna massage er en fuld krops massage. Det betyder at man tager alt tøjet af. Ens /”private/” dele er anstændigt dækket til under massagen.
Hvis det er fuldstændigt umuligt for dig, at tage undertøjet af, kan du selvfølgelig beholde det på. Men tag noget undertøj på, hvor det ikke betyder noget at der kommer olie på. Undertøjet må dermed heller ikke dække for meget af kroppen.

Jeg tilbyde også at behandle dig i dit eget hjem.
Dog hver opmærksom på at, der skal være plads, minimum 3 x 2m. Har du mindre plads kan det dog godt lade sig gøre, men massagen bliver ikke optimal.
Det vil ydermere være en god ide at, du søger for at rummet er varmt, før massagen skal finde sted.

Dynamiske massage former:
Ka huna massage

Heartswork massage / Lomi lomi
Dybe massage former:
Kinesiologisk massage
Fysiurgisk / sports massage

Triggerpunkt massage
Led knogle massage
Stol massage

Udstrækkende:
Polynesisk / Thai Yoga massage
Alle former gives som:
Gravid massage

Tilbage til massage

Kontakt 29 28 34 32