Smerter og funktionsnedsættelse i:

Typiske sportsskader:

 • Springknæ, løbeben, løbeknæ, forstuvninger, tennisarm, golfarm, fibersprængning.

Typiske arbejdsskader:

 • Musearm, hold i nakken, frossen skulder, hold i lænden / lumbago, spændingshovedpine.

Andre skader og symptomer:

 • Springfinger, karpaltunnelsyndrom, Iskias / piriformissyndrom, gigt, fibromyalgi, hælspore / plantar fasciitis, balletankel, tibialis posteriorsyndrom, köhlers sygdom, Akillessenebetændelse / akillestendinose, hallux valgus, tarsal tunnel syndrom, sinus tarsi syndrom, anserinus tendinit, sinding Larsens sygdom, schlatters sygdom, radialisparese, skulderbursit, artrose i acromioclaviculærleddet, plexus brachialis skade, dropfinger, ulnarisskade, scheuermanns sygdom, skoliose / skæv ryg, thoracic outlet syndrome, tietzes syndrom, wiplash / piskesmæld. allergi, hoved piner, fordøjelse forstyrrelser, hormon sygdomme, hudproblemer, tilsyneladende kroniske smerter.

Psykiske symptomer:

 • Stress, angst, depression, lavt selvværd, hyperaktivitet, ADHD, tvangshandlinger / OECD, spilafhængighed / ludomani, sløvsindet, internet afhængighed, alle former for afhængighed – tobak, alkohol, mad, sukker, osv.
  Fobier ( angst for ) – sociale, edderkopper, lukkede rum, fly, osv.

Begrænsninger:

 • Forbedring af indlæringsevne og forbedring af hukommelsen.
  Få den vægt du ønsker dig ( slank uden kur ).
  Forbedring af præstationer – bl.a. sport, musik og kommunikation.


Prognose / forventninger til behandlingsresultat:

Hvis udgangspunktet er, at du i det store hele er sund og rask. Og du “nu” har fået et problem, kan du forvente at problemet forsvinder med 1 til 2 behandlinger.

Hvis du har gået med et fysisk problem i et års tid, og at det ikke er en konsekvens af et andet problem (det er det ofte),  kan du forvente problemet er væk inden for 5 behandlinger.

Hvis du har gået med et fysisk problem i op til fire år, kan der blive tale op til 50 gange.

Grunden til, at det som regel tager længere tid at behandle problemer, der har stået på i længere tid er, at kroppen laver kompensationer oven på problemet. Og disse kompensationer skal først fjernes, ellers kan der komme yderligere symptomer. Det svarer til at man har bygget et tårn af klodser, og det er blevet skævt, så prøver man at rette det, ved at hive nogen klodser ud midt i tårnet. Det går som regel ikke godt.

Det er selvfølgeligt helt essentielt, at du er parat til forandring og virkelig ønsker forbedring, samt at du følger den vejledning du evt. måtte få af mig. Er det ikke tilfældet, må vi først arbejde med modstanden mod forandring, før virkelig forbedring kan forventes.

(Undtagelsen er nogen problemer med øjnene som kræver kontinuerlig behandling).

Kontakt 29 28 34 32