Selvhjælp.

Her vil jeg give dig råd til hvad du kan gøre selv, det vil være en side som vil være under stadig udvikling.

Primær selv hjælp:

Ligegyldigt hvilket problem din krop, eller psyke har – skal du sikre dig vand, det er absolut nødvendigt, din krop skal bestå af ca. 65-75% vand og vandet skal være salt som havet, ellers kan den ikke fungere optimalt og dermed bliver al helbredelse hæmmet, kroppens celler kan simpelthen ikke funger, de er i overlevelse tilstand.

Dagligt indtag af rent vand 33ml pr. kg kropsvægt og 1,7 g salt pr. liter vand. ( alle andre væsker end rent vand tællere ikke med).
Saltet skal være u-raffineret og indeholde så mange mineraler som muligt, f.eks. Morton, Himalaya, Hawaii, Celtic Sea Salt, Havsalt.

Så vejer du f.eks. 80kg så drik 2,6 Liter vand og indtag 4,5g salt ca. en teske. Drik løbende igennem dagen, og drik ikke en halv time før og efter et måltid. Tag også saltet lidt af gangen, det bedste er at lægge det på tungen og lade det “smelte” der, da dette medvirker til at aktiver ens smagsløg, som er vigtig for ens føde indtag.

Smerter i led og låste muskler:

Smerter og stivhed i f.eks. Nakken, lænden, skuldre, en finger osv.
Ved smerter i led og muskler, kan du lægge et kompres af revet ingefær på stedet, og lad det sidde på i minimum seks timer, læg det f.eks. på inden du går i seng. Gentag behandlingen op til tre dage.

Problemer på eller under huden:

Læg et kompres af revet kartoffel på stedet og skift det dagligt til problemet er trukket ud.