Selvhjælp.

Her vil jeg give dig råd til hvad du kan gøre selv, det vil være en side som vil være under stadig udvikling.

Primær selv hjælp:

Vand:
Ligegyldigt hvilket problem din krop, eller psyke har – skal du sikre dig vand, det er absolut nødvendigt, din krop skal bestå af ca. 65-75% vand og vandet skal være salt som havet, ellers kan den ikke fungere optimalt og dermed bliver al helbredelse hæmmet, kroppens celler kan simpelthen ikke funger, de er i overlevelse tilstand.

Dagligt indtag af rent vand 33ml pr. kg kropsvægt og 1,7 g salt pr. liter vand. ( alle andre væsker end rent vand tællere ikke med).
Saltet skal være u-raffineret og indeholde så mange mineraler som muligt, f.eks. Morton, Himalaya, Hawaii, Celtic Sea Salt, Havsalt.

Så vejer du f.eks. 80kg så drik 2,6 Liter vand og indtag 4,5g salt ca. en teske. Drik løbende igennem dagen, og drik ikke en halv time før og efter et måltid. Tag også saltet lidt af gangen, det bedste er at lægge det på tungen og lade det “smelte” der, da dette medvirker til at aktiver ens smagsløg, som er vigtig for ens føde indtag.

Undgå at indtage fluor stoffer, fra f.eks. noget flaske vand, teflon belagte pander, tøj Avisen Ingeniøre fluor, tandpasta der fås typer uden i helsekost butikker, eller du lave dit eget af: Kokosolie, Natriumbikarbonat (Natron) og pebermynteolie.
Undgå klor, svømmehaler, i drikke vand.
Undgå alle pesticid og medicin rester.  Bor du et sted med meget konventionel landbrug og får dit drikke vand der fra vil jeg tilråde dig at invester i et omvendt osmose anlæg eller destillere dit vand ( husk at tilføre vitaminer og mineraler), eller få dit vand fra en anden kilde ( flaske vand, helst glas flasker, hvis plast flaske så sikker dig at den står koldt ).

Jordforbindelse:

Dette kan umiddelbart virke som noget hokus pokus, men mitokondrier ( Energi maskinen ) i vores celle virker ved elektron tunnelering ( kvante fenomen ).  Så jo mere elektrisk felt, jo mere energi. Jorden er negativt ladet, der er et elektrisk felt ved jord overfladen på 100Volt på meter.
Så sørg for så meget elektrisk kontakt med jorden som muligt, optimalt gå med bare fødder, læg dig på græsset, kram et træ eller mere diskret kan man lægge en hånd på det.

Sol:

Få sol på hele kroppen og med jordforbindelse. Brug ikke solkremer de blokere dele af sollyset, og vi har brug for hele spektret. Hvis du alligevel bruger solkrem, så brug en som kan spises sikkert, for huden optager de stoffer der er i kremer. I stedet for at bruge solkrem kan du vende kroppe til sol lyset det gør du ved at sole dig om morgenen inden UV lyset kommer, så ca. fra sol opgang til to timer frem. Hvis du gør det vil det også stille dit døgn og årstids rytme ur, dette ur styre alle de biologiske processer der skal forløbe i kroppe og hjernen.

Fordi det er nødvendigt for at danne aktivt D-vitamin, fra det D-vitamin som du selvfølgeligt indtager, primært fra skaldyr, fiske og græs fodrede dyr.
D-vitamin er afgørende for mitokondiret og dermed for almindelig sundhed – og endnu vigtigere når man har symptomer, fordi det kræver mere enerig at reparer, rivened og bygge op.

Planterne har klorofyl og vi har hæmoglobin. Begge stoffer omdanner sollys til elektro energi.
Vi er omvandrende planter.

Mitokondiret:

PhD. Doug Wallace Mitokondiret (yourtube)
PhD. Doug Wallace – Mitokondriet og sygdomme (yourtube)
Sol, jordforbindelse og døgnrytme:
Neurokirurg MD. Jack Kruse om mitokondria (yourtube)
https://jackkruse.com,

Vand:
MD. F. Batmanghelidj: Vand og salt (yourtube)
Undgå Flour – Jack Krues (yourtube)
Fjere fase af vand Dr. Gerald Pollack (yourtube)

Smerter i led og låste muskler:

Smerter og stivhed i f.eks. Nakken, lænden, skuldre, en finger osv.
Ved smerter i led og muskler, kan du lægge et kompres af revet ingefær på stedet, og lad det sidde på i minimum seks timer, læg det f.eks. på inden du går i seng. Gentag behandlingen op til tre dage.

Problemer på eller under huden:

Læg et kompres af revet kartoffel på stedet og skift det dagligt til problemet er trukket ud.